TV der bevæger dig

Venstre-kamp om borgmesterpost

Billunds borgmester Ib Kristensen udfordres af sin egen gruppeformand i et kampvalg.

Billunds borgmester Ib Kristensen udfordres af sin egen gruppeformand i et kampvalg om at blive Venstes borgmesterkandidat til næste års kommunalvalg.

- Vi trænger til fornyelse, siger Robert Terkelsen, der udfordrer sin partifælle, borgmester Ib Kristensen, i forsøget på at blive Venstres spidskandidat i Billund Kommune.

Filskov Venstrevælgerforenings bestyrelse giver fuld opbakning til Robert Terkelsen, der har besluttet at stille op som modkandidat til den siddende borgmester, Ib Kristensen, når Venstre i Billund Kommune i november vælger spidskandidat til kommunalvalget i efteråret 2013.

- Jeg synes ikke, der er noget som helst illoyalt forbundet med at stille op som modkandidat til borgmesteren, selv om vi tilhører samme parti, siger Robert Terkelsen i en pressemeddelelse.

Robert Terkelsen, der er 49 år, har deltaget aktivt i lokalpolitik gennem 25 år. Han har været medlem af Billund Byråd, siden kommunalreformen trådte i kraft 1. januar 2006. Han er medlem af økonomiudvalget og beskæftigelsesudvalget og er formand for Venstres byrådsgruppe.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden