TV der bevæger dig

Verdensballetten indtog Fængslet

08:45

Med den rå fængselsmur som eneste kulisse optrådte Verdensballetten i Horsens fredag aften på en udendørs scene ved Fængslet.

Fredag aften optrådte Verdensballetten i Horsens på en udendørs scene ved Fængslet med den rå fængselsmur som eneste kulisse.

Der var fuldstændig udsolgt til Verdensballettens optræden i Horsens.

Det var operasangeren Jens-Christian Wandt, der i 2008 tog initiativ til Verdensballetten. Den første forestilling blev vist ved Den Tilsandede Kirke i Skagen, og siden har Verdensballetten turnéret hver sommer til særligt udvalgte steder i Danmark. Fra Skagen i nord til Ribe i syd og fra Agger i vest til Klampenborg i øst - og nu altså også i Horsens.

Jens-Christian Wandt havde set frem til at præsentere forestillingen på Fængslet i Horsens. 

- Rammerne er en vigtig del af vores set up, om det er en slotspark på Mols, en strandkant ved Vesterhavet eller en forblæst klit i Skagen – der opstår altid noget magisk, netop fordi ballet er en kunstart, som nærmest kan flette sig ind hvor som helst, siger Jens-Christian Wandt.

I Horsens var det modsætningen mellem den skrøbelige ballet og så den rå og lidt voldsomme udstråling Fængslet har, som på en smuk sommeraften gav publikum en helt særlig oplevelse.

TV SYD var med - og du kan se vores reportage ovenfor.

Læs også Picnic er også en vigtig del af sommerspil

 

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App