Vestjyder hev vigtig sejr hjem på Sjælland

I Gentofte spillede Esbjerg Energy sig til en 3-0-sejr i ishockeyligaen.

Første periode var målløs i Esbjergs udebanekamp i Gentofte Skøjtehal.

Faktisk skulle kampen helt frem til det 38. minut, før Esbjerg Energy satte gang i scoringen. Kodie Curran stod for scoringen til 1-0, assisteret af Ryan Martindale og Brock Nixon.

Minuttet efter var vestjyderne igen præcise foran Gentofte Stars’ mål. 2-0-føring til Esbjerg Energy på mål af Carson McMillan. Sune Hjulmand og Jannik Christensen stod for assisten.

Men de to scoringer sent i 2. periode var ikke nok for udeholdet. Med Ryan Martindales scoring i det 46. minut, assisteret af Kodie Curran og Brock Nixon, blev kampen reelt lukket.

Med onsdagens sejr ligger Esbjerg Energy på 6. pladsen – kun ét point fra netop Gentofte Stars og de lokale rivaler fra Sønderjyske. Sønderjyske spiller fredag klokken 19.30 – ligeledes på udebane i Gentofte.