Vestjyder tabte igen – fik aldrig pucken i nettet

Esbjerg Energy blev besejret med 3-0 i Rungsted.

Det er kun to dage siden Esbjerg Energy led et knebent hjemmebanenederlag på 4-3 i forlænget spilletid mod Frederikshavn. Torsdag aften fik vestjyderne så mulighed for oprejsning i Metalligaen.

Men på udebane mod Rungsted Seier Capital lykkedes det aldrig at få pucken i nettet. Det fik Rungsted derimod.

Første periode var målløs. Så tilskuerne måtte vente til det niende minut i 2. periode på første scoring. 1-0 på mål af Nikolaj Murholt Rosenthal. Assist Nicholas Jensen.

Allerede minuttet efter sendte Morten Green pucken i mål til Rungsted-føring på 2-0.

Fabian Brunnstrom stod for kampens sidste scoring – efter knapt 19 minutters spil i tredje periode.

Med sejren rykker Rungsted op på andenpladsen,  foran Sønderjyske, mens Esbjerg fortsat indtager Metalligaens ottendeplads.