Vestjyske kvinder spillede sig til udebanesejr

Team Esbjerg slog onsdag aften SK Aarhus på udebane med 27-22 og fik dermed første sejr i 2017.

De aarhusianske kvinder fra SK Aarhus lagde sig fra starten i spidsen af opgøret mod vestjyderne.

Men fra stillingen 5-5 efter otte minutters spil så spillerne fra Team Esbjerg sig aldrig tilbage. Herfra var vestjyderne foran resten af kampen.

Stillingen ved pausen var en 16-13-føring til Team Esbjerg.

Nanna Friis Traberg og Laura van der Heijden var storspillende i angrebet, mens Emily Stang Sando stod en god kamp i målet.

Midtvejs gennem anden halvleg begyndte de to hold at nærme sig igen, men Esbjerg holdt stand og hev sejren på 27-22 hjem.

Nanna Friis Traberg blev topscorer for Team Esbjerg med syv mål.

Med onsdagens sejr indtager Team Esbjerg tredjepladsen i Primo Tours ligaen, mens SK Aarhus ligger til at skulle spille nedrykningskampe på ligaens 10. plads.