TV der bevæger dig

Victor Borge på Kolding-teater

Frank Thiel og Trine Gadeberg har hovedrollerne i Mungo Parks første forestilling i denne sæson. Foto: Palle Peter Skov

Viktor Borges ånd svæver over den forestilling, som det lille teater-ensemble i Kolding, Mungo Park, har premiere på i næste uge. Titlen er hans motto: Smilet er den korteste afstand.

Frank Thiel og Trine Gadeberg har hovedrollerne i forestillingen. Den svenske instruktør Moqi Simon Trolin har instrueret.

- Vi forsøger at bruge Victor Borges legendariske metoder, hvor man arbejder med statusfald og komik som grundelementer i en meget musikalsk opsætning, skriver instruktøren i en foromtale. I vores tilfælde krydres det med historien om to karakterer, der i bedste reality stil, kæmper om en plads i rampelyset, men hvor talentet ikke rækker.

Debuterer

Frank Thiel fik sit gennembrud i 2007 i filmen "En soap", hvor han blev nomineret til en Robert for bedste birolle. Han vil også være kendt for sin birolle i tv-serien Anna Phil. Frank Thiel debuterer i ensemblet i Mungo Park, som har har skrevet kontrakt med i to år.

Trine Gadeberg debuterer også hos Mungo Park. Hun er velkendt fra landsdelen for sin medvirken i revyer i Sønderborg og Brædstrup. Desuden var hun ophavskvinde til showet City Singler.

- Jeg havde længe haft lyst til at udvikle en forestilling sammen med Mungo Park Kolding, og mine tanker havde kredset om, at tage afsat i Victor Borges univers. Moqi var straks med på ideen. Vi giver den vores eget twist med kærlige referencer til Victor Borges arbejde, fortæller Trine Gadeberg, der håber at forestillingen vil lige dele underholde og skabe eftertanke hos publikum.

Forestillingen har premiere torsdag den 11. oktober - og spiller frem til midten af december.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden