TV der bevæger dig

Video-afhøring skal klarlægge hvad to drenge har været udsat for

Afhøringerne kommer på baggrund af, at beboere på et asylcenter på Vilstrupvej i Haderslev torsdag aften gik til politiet og anmeldte, at en mand på centret skule have forsøgt at krænke et eller flere børn.

Videoafhøringer af to drenge på 12 og 13 år skal hjælpe politiet i Haderslev med at skabe overblik over, om en voksen beboer på et asylcenter i byen har gjort seksuelle tilnærmelser over for de to drenge.

- Vi har fået identificeret de to drenge, der er brødre, som har været i kontakt med manden, og på grund af deres unge alder optager vi i næste uge afhøringerne på video og med tolk i tilfælde af, at optagelserne på et senere tidspunkt skal bruges i retten. Vi ikke ved, om der overhovedet er foregået noget strafbart. Under alle omstændigheder er der ikke tale om et fysisk overgreb - mistanken går alene på, at han har talt med børnene, siger Preben Westh, leder af lokalpolitiet i Haderslev til TV SYD.

Afhøringerne kommer på baggrund af, at beboere på et asylcenter på Vilstrupvej i  Haderslev torsdag aften gik til politiet og anmeldte, at en mand på centret skule have forsøgt at krænke et eller flere børn.

De to drenge bor også centret på Vilstrupvej i Haderslev, der rummer tre forskellige afdelinger.

Manden er nu flyttet til et andet flygtningecenter, mens sagen klarlægges.

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden