TV der bevæger dig

Vidner søges: 23-årig blev skudt, mens han sad i sin bil

Politiet har nu bekræftet, at skudepisoden fandt sted på Strandby Kirkevej, hvor offeret blev skudt, mens han sad i sin bil. Foto: Google maps / Privatfotos

Den unge mand, der søndag aften blev skudt midt i Esbjerg, er kendt i byens kriminelle miljø, men politiet afviser, at skudepisoden har tilknytning til bandekonflikten i København.

Klokken 21.44 modtog politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet indbragt til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg med kvæstelser, der viste sig at være fra et skudsår. 

Den 23-årige mand, der i forvejen er kendt i det kriminelle miljø i Esbjerg, var blevet skudt, mens han opholdt sig i et køretøj på Strandby Kirkevej i Esbjerg.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Han var lettere såret og havde opsøgt sygehuset for at modtage behandling.

Ifølge politiets foreløbige efterforskning er der tale om et personopgør i det kriminelle miljø. Der er således intet, der indikerer nogen sammenhæng med den aktuelle bandekonflikt i hovedstadsområdet, lige som der i øjeblikket heller ikke er nogen umiddelbar kobling til tidligere hændelser for nyligt i Esbjerg. 

Læs også Vidne til skyderi: Projektilet kunne være endt i vores stue

Som et led i efterforskningen spærrede politiet søndag aften af på Strandby Kirkevej for at sikre spor efter hændelsen. Men afspærringen blev ophævet efter nogle timer.

Politiet har efter hændelsen øget patruljeringen i Esbjerg som en tryghedsskabende foranstaltning.

I forbindelse med efterforskningen beder politiet borgere, der har overværet skudepisoden eller som i øvrigt har oplysninger om hændelsen, om at kontakte politiet på 1-1-4.

Læs også Ung mand ramt af skud i Esbjerg

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden