Vigtig sejr til Ribe-Esbjergs håndbold-herrer

Med en sejr på 31-28 over Viborg fredag aften, holder Ribe-Esbjergs liga-herrer 8. pladsen og dermed pladsen i slutspillet - i hvert tilfælde indtil videre.

Afslutningen på kampen i Viborg blev mere spændende, end man forventede efter starten.

Ribe-Esbjerg kom rigtig godt fra start med en føring på 3-0, der blev udbygget til 11-6 og 13-7, inden halvlegen endte 18-12 i vestjysk favør.

I 2. halvleg kom Viborg mere og mere med og Ribe-Esbjergs fans frygtede, at det skulle blive kampen mod SønderjyskE om igen med et knebent nederlag trods stor halvlegsføring.

Det var en meget lettet formand, Lars Lundgaard, der efter kampen kunne rose spillerne for en rigtig god fight:

- I de sidste minutter var det mere fight end godt håndbold, der blev vist, men det var utroligt dejligt, at spillerne holdt fokus og hentede de to point hjem.

Jeppe Riber blev den helt store profil i kampen, men også Ronnie Mathiasen og Jonas Langerhuus lavede stærke præstationer, ligesom forsvaret i perioder fungerede rigtigt godt med en god indsats fra mange kanter.