Vil se på forslag om lettere (og billigere) elevator

Lokalrådet i Børkop præsenterede transportminister for en billigere løsning på en gangbro på Børkop Station, som kan bruges af alle.

Flere ministre og mange folketingsmedlemmer har besøgt Børkop Station for at se på de problemer, som folk med barnevogne, store kufferter, rollator eller kørestole har, når de skal med toget. Mandag var det så den nuværende transportminister, Hans Christian Schmidt (V), som var på besøg – og han fik syn for sagn.

Ministeren blev også præsenteret for en lettere – og dermed meget billigere – model på den elevator, som skal bruges til at få gangbesværede over på den modsatte perron.

- Den elevator, som de taler om, skal vi først have fundet ud af, om vi kan anvende. Det tyder noget på, når modellen er brugt i Brande, siger Hans Christian Schmidt til TV SYD.

- Jeg skal nok give dem svar hurtigt, lover han. Uanset om vi kan finde penge eller ej, så kan vi i hvert tilfælde forberede os, og finde ud af, at de her ting ønsker vi os, når der kommer penge.  Og pludselig kommer der jo penge…!

 

 

Minister på Børkop Station: Vil se på forslag.