TV der bevæger dig

Villa i brand - heldigvis var ingen hjemme

Det var chaufføren på en saltbil, der var i gang med glatførebekæmpelse, der klokken 02.25 slog alarm, da han kørte forbi et hus på Skolevej i Nustrup vest for Haderslev og opdagede, at flammer stod ud fra taget. Foto: Local Eyes

Ilden havde så godt fat i huset, at der ikke var meget at stille op, da brandmandskab fra Brand & Redning Sønderjyllands station i Gram nåede frem. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

1 af 2

Beboerne var ikke hjemme, da der natten til torsdag gik ild i en villa på Skolevej i Nustrup. Brandfolk er ved 06-tiden fortsat i gang med slukningsarbejdet.

Læs også 25 kreaturer er omkommet i voldsom gårdbrand

Det var chaufføren på en saltbil, der var i gang med glatførebekæmpelse, der klokken 02.25 slog alarm, da han kørte forbi et hus på Skolevej i Nustrup vest for Haderslev og opdagede, at flammer stod ud fra taget. 

 

Heldigvis var husets beboere ikke hjemme, så der var ingen mennesker i fare ved branden.

Bjørn Pedersen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllans Politi

Ilden havde så godt fat i huset, at der ikke var meget at stille op, da brandmandskab fra Brand & Redning Sønderjyllands station i Gram nåede frem. 

- Heldigvis var husets beboere ikke hjemme, så der var ingen mennesker i fare ved branden, siger vagtchef Bjørn Pedersen, Syd- og Sønderjyllans Politi, til TV SYD. 

Villaen er udlejet og håndværkere har været i gang med istandsættelsesarbejde, hvorfor lejerne ikke opholdt sig i huset i nat. 

 Se mere på localeyes.dk

Huset er nærmest udbrændt indvendigt.  Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden