Vojens venter stort rykind til sommer, sol og speedwayfest

Det danske speedway-landshold skal lørdag aften på Vojens Speedway Center forsøge at sikre sig adgang til årets VM-finale i Manchester.

Polen, Rusland og Tjekkiet skal besejres for at indløse billetten til årets VM finale i Manchester lørdag  i næste uge. Det danske landshold består af Kenneth Bjerre, Leon Madsen og de to lokale kørere Niels Kr. Iversen, Esbjerg, og Michael Jepsen Jensen fra Grindsted under ledelse af den nye landstræner Hans Nielsen.

- Vojens er jo lidt af en danskerbane og selv om Polen møder frem i stærkeste opstilling skal man huske, at kørere som Maciej Janowski eller Bartosz Zmarzlik ikke har kørt så meget i Vojens som Kenneth Bjerre, Niels Kr. Iversen eller Michael Jepsen Jensen, der vandt Nordic Grand Prix her i 2012, siger landstræner Hans Nielsen.

- Med god opbakning fra et talstærkt publikum bør vi være i stand til at udnytte hjemmebane fordelen og snuppe den sejr som sikrer direkte adgang til VM finalen i Manchester. Internationale eksperter forventer en duel mellem netop Danmark og Polen, men Hans Nielsen peger også på det russiske landshold som en farlig konkurrent.

- Vi er trimmet og klar til en ny stor aften på Vojens Speedway Center og vejrguderne synes med os i år. Gutterne har brug for al den opbakning de kan få, for det bliver en hård opgave at vinde løbet, som formentlig først bliver afgjort i et af de sidste heats, siger Ole Olsen, Vojens Speedway Center.

Vojens Speedway Center var senest vært for VM finalen i 2015, hvor Danmark tabte i allersidste heat til de overraskende vindere fra Sverige.