Voldsomt vejr gav skybrud og oversvømmelser - men ingen alvorlige uheld

Det voldsomme vejr lørdag gav især i Sønderjylland skybrud flere steder. Trods uvejret er der få meldinger om skader.

Især Sønderjylland blev ramt af det uvejr, der drev ind over Danmark lørdag.

quote

Der har været lidt oversvømmelser nogle steder - blandt andet her i kælderen på politigården i Esbjerg, hvor der kom omkring en centimeter vand ind.

Søren Strægaard, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Se mere hos LocalEyes.

Ved Danmarks Meteorologiske Instituts målestation i Store Jyndevad ved grænsen er der samlet set faldet 47,7 millimeter regn – og heraf faldt 19,4 millimeter på blot en halv time - det er et regulært skybrud. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Trods den massive regnmængde flere steder, samt mange lynnedslag, er der i følge politiet ingen meldinger om alvorlige ulykker.

- Der har været lidt oversvømmelser nogle steder - blandt andet her i kælderen på politigården i Esbjerg, hvor der kom omkring en centimeter vand ind, fortæller vagtchef Søren Strægaard til TV SYD - og så har der været nogle lynnedslag og væltede træer, men heller ikke her er der meldinger om noget alvorligt.

I Rødekro havde kloakkerne på et tidspunkt svært ved at følge med den megen regn, så der var ovesvømmelse i en viadukt i byen.