Vorbasse Marked: Mor og datter har standnummer tatoveret

Mange kræmmere på Vorbasse Marked har haft den samme stand i mange år. For Julie Stokholm og hendes mor har standnummeret en helt særlig betydning.

Ø22 står der på Julie Stokholms ankel. Ø22 er også nummeret på den stand, hun tradition tro står ved på Vorbasse Marked. Julie Stokholm og hendes mor er kræmmere på Vorbasse Marked. De har fået tatoveret nummeret på den bod, de står ved.

I 33 år har hendes mor haft standen, og Julie har været med i 28. Nu står standens nummer permanent på deres hud.

quote

Det er sådan et fristed, vi har. Vi kommer her op hvert år, og det er de samme naboer vi har, og de samme mennesker, vi møder. Vi kommer her for hyggen og det gode sammenhold.

Julie Stokholm, kræmmer, Vorbasse Marked. 

- Jeg tror, det var sammenholdet, der fik os til at få tatoveringen. Nu har vi været afsted i så mange år, så det er bare rigtig vigtigt for os, at det er den samme plads, vi har. Det er det samme sted vi har været i så mange år, og nu har vi foreviget det, siger Julie Stokholm til TV SYD.

I boden sælger de både gamle og nye ting, men det er ikke boden, der får dem til at komme på Vorbasse Marked år efter år.

- Det er ikke så meget boden, vi er her for. Det er sådan et fristed, vi har. Vi kommer her op hvert år, og det er de samme naboer vi har, og de samme mennesker, vi møder. Vi kommer her for hyggen og det gode sammenhold, siger Julie Stokholm.

Standen har været i familien i mange år, og det er meningen, den skal blive i familien mange år endnu.

- Det startede med, at min mor og moster har været her i mange år, og så kom der børn med. Jeg skal ikke have børn endnu, men det er meningen, den skal gå i arv, siger Julie Stokholm.