TV der bevæger dig

Ydmyghed og stædighed er en kerneværdi hos medaljevindere

En af Sønderjyske kærneværdier i spillertunnelen under Sydbank Arena. Foto: Pia Thordsen, TV SYD

Slagord fra Sønderjyske spillertunnel på stadion. Foto: Pia Thordsen, TV SYD

Slagord fra Sønderjyske spillertunnel på stadion. Foto: Pia Thordsen, TV SYD

1 af 3

Sønderjyske fans har malet spillertunnelen med klubbens kerneværdier. Torsdag aften vinder de medaljer.

Billedet ovenfor denne artikel er et foto af stilheden før stormen.

Klokken 14 var alt stadig roligt i spillertunnelen ind til Sydbank Arena i Haderslev, men i aften klokken 20 bryder stormen løs. Sønderjyskes superligaspillere står parate i tunnelen, klar til at løbe på banen i sæsonens næstsidste kamp imod Randers. Uanset om de vinder eller taber, er de sikre på sølv- eller bronzemedaljer. Et uhørt flot resultat for en klub, som ved sæsonens begyndelse ikke af andre end dem selv blev taget så alvorligt, som hele fodbolddanmark gør nu.

Hvordan gik det til?

Måske forklaringen skal findes på væggen i spillertunnelen. Medlem af fanklubben bestyrelse, Hans Bertz, siger til TV SYD, at fanklubben brugt forårsmånederne på at shine den ellers betongrå og triste tunnel op til det, det hele handler om: ”Ydmyghed, hårdt arbejde, sammenhold, ansvarlighed”.

- Den var betongrå og trist. Det rettede vi lige op på med vores slogans og godt med maling, fortæller Hans Bertz, som er godt tilfreds med resultatet.

Klubbens kerneværdier er hamret ind i spillernes hoveder, og de er det sidste, de ser i tunnelen, inden de løber ind på banen. ”Vi er sønderjyske, vi giver aldrig op” og ”must win – must fuckin´win”.

Gør de det i aftenens kamp mod Randers, vinder de sølvmedaljer, hvis FC Midtjylland samtidigt taber deres kamp imod AaB. Under alle omstændigheder er Sønderjyske sikre på medaljer, sølv eller bronze. Sådan!    

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden