Yngre kvinde faldt 20 meter ned ad Fredericia Vold

Det er uklart om en 24-årig kvinde fra Kolding faldt eller blev skubbet ned af en af voldene omkring Fredericia. Kvinden blev hjulpet op af redningsfolk.

Politi og redning blev fredag aften kort før klokken 22 kaldt til Nørre Voldgade i Fredericia, hvor en 24-årig kvinde fra Kolding var faldet 20 meter ned ad en af voldene.

quote

Kvinden har givet os forskellige meldinger om uheldet, så vi er lige nu ved at undersøge, om hun er faldet, eller hun er blevet skubbet ned ad af volden.

Mikkel Ross, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Kvinden blev hejset op fikseret på en båre af redningsmandskabet, men hun er ikke kommet alvorligt tilskade, oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Mikkel Ross til TV SYD, som også fortæller, at det endnu er usikkert om, der ligger en forbrydelse bag.

- Kvinden har givet os forskellige meldinger om uheldet, så vi er lige nu ved at undersøge, om hun er faldet, eller hun er blevet skubbet ned ad af volden, siger Mikkel Ross.

Den 24-årige kvine blev efterfølgende kørt til skadestuen og behandlet for en flænge i panden, siger vagtchefen, men er ellers uskadt.  

Se mere på Local Eyes.