To yngre mænd tilstår røverier mod købmand

To unge mænd fra Esbjerg erkender onsdag i et grundlovsforhør to røverier hos købmanden i Stenderup Krogager ved Grindsted.

I september sidste år og februar i år begik to mænd på henholdsvis 18 og 20 år købmanden i Stenderup Krogager ved Grindsted.

Begge gange truede mændene sig til cigaretter med en pistollignende genstand. 

quote

De er varetægtsfængslet, da vi mener, der er en risiko for, at de kan påvirke både hinanden og andre, samt slette yderligere spor, og dermed  besværliggøre det videre opklaringsarbejde

Tobias Engby, anklager, Sydøstjyllands Politi

De to mænd, der er fra Esbjerg, erkendte onsdag formiddag i et grundlovsforhør de to røverier.

Mændene er varetægtsfængslet frem til 15. juni, hvor de igen skal fremstilles for en dommer.

- De er varetægtsfængslet, da vi mener, der er en risiko for, de kan påvirke både hinanden og andre, samt slette yderligere spor, og dermed  besværliggøre det videre opklaringsarbejde, fortæller anklager Tobias Engby, Sydøstjyllands Politi til TV SYD. 

Købmand  Brian Duedal fra Min Købmand i Stenderup Krogager er så glad for at røverne, der to gange skræmte ham og personalet i butikken, at de nu er under lås og slå, at han har slået det her på på købmandsbutikkens hjemmeside:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Om de to varetægts-fængslede mænd er de samme, som den 15. maj i år med kniv og pistol truede sig til 10 kartoner cigaretter hos Shell i Billund som politiet har haft en mistanke om, vil Tobias Enby hverken be- eller afkræfte over for TV SYD.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.