47-årig mand fundet død efter flugt fra politiet

En 47-årig mand, som søndag stjal en patruljevogn nær Grindsted og kort efter kørte galt, er fundet død. Det oplyser Sydøstjyllands Politi mandag.

Den 47-årige mand, der var fra Esbjerg, blev kort før klokken 04.30 søndag morgen standset af en patrulje fra Syd- og Sønderjyllands Politi på Tingvejen ved Grindsted og sigtet for spirituskørsel. 

I et uopmærksomt øjeblik lykkedes det manden at sætte sig bag rattet i patruljevognen og stikke af. Han kørte kort efter galt og tog flugten til fods. Politiet frygtede for hans tilstand, og eftersøgte ham søndag med både hunde og helikopter. 

- Den 47-årige blev fundet død tæt på ulykkesstedet. Der er tale om et selvmord, oplyser politikommissær Torben Rungstrøm-Simonsen, Sydøstjyllands Politi, mandag formiddag til TV SYD. 

Ulykken skete i grænseområdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi.

Da den 47-årige forulykkede i en af politiets biler, blev sagen allerede tidligt søndag overgivet til Den Uafhængige Politiklagemyndigheds undersøgelse, hvorfor de to lokale implicerede politikredse er pålagt tavshed om de nærmere omstændigheder.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed har mandag eftermiddag meddelt, at man vil indlede en undersøgelse af forløbet omkring den 47-årige mands anholdelse.