TV der bevæger dig

Billund bliver værtsby for stor EM-fest

Som den første kommune i landet har Billund Kommune indgået aftale med DBU om værtskab for en stor fodboldfest i forbindelse med EM i juni måned.

Fodboldpigerne her glæder sig til sommerens EM-fest i Billund.

Billetterne til Danmarks tre EM-kampe i Parken er revet væk - men EM-fodboldfesten begrænser sig ikke til Parken eller sofaen foran den hjemlige tv-skærm.

Centralt i Billund på pladsen foran Lego House kan Danmarks kampe følges på storskærm som et led i Billund Kommunes aftale med DBU om at være en del af Hele Danmarks Fodboldfest.

Der bliver indsat shuttle-busser, så fodboldfans i alle aldre fra hele kommunen kan deltage i fodboldfesten.

Billund Kommunes aftale med DBU omfatter de tre indledende kampe lørdag den 13. juni klokken 18.00 mod Finland, torsdag den 18. juni klokken 18.00 mod Belgien samt mandag den 22. juni klokken 21.00 mod Rusland. Kommer Dannmark i kvartfinalen, vises den kamp også. Det er i så fald mandag den 29. juni.

Udover selve kampene vil der være fanzone med mulighed for ansigtsmaling, køb af merchandise og meget mere.

- Der kommer rigtig mange aktiviteter. Vi håber at kunne samle op mod 2.000 fans til kampene og skabe en fest, der breder sig rundt om i byen. Handlen er meget positiv og LEGO House har allerede tilkendegivet, at de naturligvis også vil markere den største fodboldbegivenhed i Danmark, siger borgmester Ib Kristensen (V).

Billund Kommune vil i de kommende måneder planlægge aktiviteter rundt om kampene sammen med handlen, foreningslivet og andre interesserede.

Mest sete på tvsyd.dk