Billund Lufthavn: Passagererne har håndteret aflysninger godt

Der er ros til passagererne i Billund Lufthavn, der fortæller, at ændringerne i flytrafikken ikke har skabt kaos i lufthavnen.

Situationen i Tyrkiet har lørdag ført til aflysninger og forsinkelser i lufthavnen i Billund. Rejseselskaberne Bravo Tours, Star Tour og Spies har aflyst alle afgange til Tyrkiet, og det har skabt en anerledes arbejdsdag for personalet i Billund Lufthavn.

- Dem, der er mødt op i lufthavnen, har vi skulle tale til på en anden måde og bedt dem om at kontakte deres rejsearrangør som det første for at finde ud af, hvordan de skal forholde sig til situationen, siger Lene Søgaard, der er fungerende lufthavnschef i Billund Lufthavn, til TV SYD.

Det sker, efter et militært kupforsøg mod præsident Erdogan i Tyrkiet sent fredag aften. Passagerne, der skulle til Tyrkiet, har dog håndteret situationen uden at skabe kaos på en af årets travleste rejsedage i lufthavnen.

- Passagererne har faktisk taget det meget stille og roligt, og de har gjort, som vi har bedt dem om. De har taget fat i deres rejsearrangør for at få yderligere information, fortæller Lene Søgaard.

Se interviewet med Lene Søgaard øverst.