TV der bevæger dig

Billund Lufthavn vil gøre det hurtigere at komme gennem sikkerhedskontrol

Det skal gå hurtigere med at komme gennem sikkerhedskontrollen i Billund Lufthavn, der udvider staben af ansatte i security-området og åbner endnu et passagerspor.

00:15

Passagerne skal kunne komme hurtigere gennem Billund Lufthavn, der udvider staben af ansatte i security-området og åbner flere kontrolskranker. Video: Hans Lausten, TV SYD

Passagerne skal kunne komme hurtigere gennem Billund Lufthavn, der udvider staben af ansatte i security-området og åbner flere kontrolskranker. Foto: Hans Lausten, TV SYD

1 af 2

Billund Lufthavn er i fuld gang med at ansætte og uddanne 30 nye securitymedarbejdere. Det skyldes både et generationsskifte i staben af ansatte og en udvidelse af mandskabet.

I en periode har det taget længere tid end normalt at komme gennem sikkerhedskontrollen i Billund. 

Billund Lufthavn er i fuld gang med at ansætte og uddanne 30 nye securitymedarbejdere. Foto: Hans Lausten, TV SYD

 

- Vi vil rette op på den midlertidige længere ventetid i sikkerhedskontrollen og gøre den både hurtigere og nemmere

Kjeld Zacho Jørgensen, adm. direktør, Billund Lufthavn 

- Vi vil rette op på den midlertidige længere ventetid i sikkerhedskontrollen og gøre den både hurtigere og nemmere, siger lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen til TV SYD.

Fysisk udvider lufthavenen sikkerhedskontrollen til fem spor, så de såkaldte fast track-rejsende får deres eget spor og kommer hurtigere igennem. Derved bliver der også færre rejsende, der skal igennem de hidtidige ialt fire spor.

Indtil alt det nye er på plads, opfordrer lufthavnens direktør til, at de rejsende møder op i lufthavnen cirka 15 minutter tidligere end normalt.