Børnerådet er flyttet til Jylland

Børnerådet er ved at pakke flyttekasser ud på sin nye adresse. Udflytningen af statslige arbejdspladser betyder, at sekretariatet nu ligger i Billund.

Børnerådet har skiftet sin adresse i København ud med et kontor i Billund. Her er medarbejderne i gang med at pakke flyttekasserne ud og få det nye kontor op at køre. 

- Det er gået hurtigt, og vi er kommet godt på plads, selvom vi stadig mangler en masse kasser, fortæller sekretariatsleder Lisbeth Sjørup. 

Adresseændringen sker som en del af udflytningen af statslige arbejdspladser. Med fra København er fulgt to medarbejdere, og i den kommende tid skal der ansættes nye kollegaer, så børnerådet kan nå op på 12 ansatte.

- Vi skal finde nogle med de rigtige kompetencer, og det er en gradvis proces, som kommer til at tage det næste halve til hele år, siger Lisbeth Sjørup.

Selv har hun været tilknyttet kontoret i København i de seneste tre måneder, mens hun har pendlet fra bopælen i Vejle. Nu står hun i spidsen for det nye hold af medarbejdere, der skal udgøre Børnerådet i Billund. 

- Det er en unik mulighed, men der er ingen tvivl om, at det tager et stykke tid, før kontoret er oppe at køre på samme niveau som før, forklarer Lisbeth Sjørup. 

Børnerådet har sagt farvel til en del medarbejdere, som har stor viden om rådets arbejde, og selv om der er lavet en overlevering til de nye, så vil det tage et stykke tid, før sekretariatet kører for fuld kraft, vurderer hun.