TV der bevæger dig

Camping hitter trods det triste forårsvejr

Påskens vejr har umiddelbart ikke passet til campinglivet. Alligevel har et par fra Sønder Omme taget hul på campingsæsonen, traditionen tro.

Marianne Zickert Nielsen og Thomas Frahm er på camping i påsken, selvom vejret ikke umiddelbart er til det. Foto: Line Sahl

Sammen med deres to børn og hund nyder de at spille spil og være på camping på Stensager Strand Camping. Foto: Line Sahl

Campingpladsen åbnede den 23. marts klokken syv, og klokken otte stod campingparret ved pladsen. Foto: Line Sahl

1 af 3

De seneste dages vejr med sne, frost og blæst har ikke umiddelbart lagt op til camping. 

Men det har det for de to campister Marianne Zickert Nielsen og Thomas Frahm fra Sønder Omme.

Siden den 23. marts har de ligget på Stensager Strand Camping, der ligger ud til Lillebælt. I syv år har de været fastliggere på campingpladsen. 

- Frosten gør ikke noget. Man skal bare have det rigtige tøj på. Man kommer udenfor, når man er på camping, så bliver man ikke indenfor, ligegyldigt hvordan vejret er, siger Marianne Zickert, der til dagligt er dagplejer i Sønder Omme, men i denne uge campist. 

Frosten gør ikke noget. Man skal bare have det rigtige tøj på. Man kommer udenfor, når man er på camping, så bliver man ikke indenfor, ligegyldigt hvordan vejret er. 

Marianne Zickert, dagplejer, Sønder Omme

Parret tog fri fra arbejde for at være på campingpladsen, da den åbnede. Klokken syv om morgenen åbnede den, og allerede klokken otte var de dér. 

- Det er noget specielt. Nu starter campingsæsonen, og der er liv hernede. Folk er glade, og de siger hej til hinanden, siger hun. Snakken gik lige fra start, fortæller Thomas Frahm, der sammen med Marianne Zickert Nielsen har ligget fast på campingpladsen. 

- Vi elsker stedet hernede, og det er grunden til, at vi kommer igen og igen. Omgivelserne hernedesiger Thomas Frahm, der er lastbilchauffør. 

Det er ikke kun campingparret, der trodser kulden. Også deres børn og hund følger med. 

- Er der dårligt vejr på legepladsen, jamen så kommer de hjem og så tager vi et spil ludo, matador, eller yatxy eller hvad man kan finde på. Der er altid et eller andet. Vi keder os aldrig, siger Thomas Frahm.