Cykel-fætrene ankom til Nordkap i korte cykelbukser

Fætrene Kasper Andersen og Jakob Dybdahl nåede forleden efter 3000 km Europas nordligste punkt i korte bukser og korte ærmer.

2959 km over 38 dage med 20,11 km/t i gennemsnit. Så langt og hurtigt har fætrene Kasper Andersen og Jakob Dybdahl bevæget sig i nordlig retning fra Grindsted på deres cykler. 

Den 1. juli forlod de to unge mænd på henholdsvis 20 og 21 år Grindsted, og onsdag den 11. august nåede de deres destination, Nordkap. Vejret har været med de to cyklister, som langt de fleste nætter har overnattet i deres medbragte telt. Faktisk har de på hele turen cyklet i korte bukser og korte ærmer - også den dag, de nåede Nordkap.

-  Kun tre gange har vi lejet os ind på hotel eller hytte. Det gjorde vi, når vejret var træls, og alt var vådt. Så kunne vi få varmen og vasket tøj, som ofte trængte rigtig meget til det, fortæller de to til TV SYD.

I morgen fredag tager de Hurtigruten fra Honningsvåg til Bergen. Sejlturen vil slutte i Bergen, og derfra tager de en færge til Hirtshals og er hjemme igen i Danmark den 17. august.