Det letter for Billund Lufthavn: 10-års jubilæumsrute genåbner

Den populære rute mellem Billund Lufthavn og Paris genåbner fra i dag. Ruten havde 10-års jubilæum i marts 2021, men har været nedlukket siden coronapandemien brød ud.

Flere faste ruter har været nedlagt i Billund Lufthavn, siden coronapandemien brød ud. Det har derfor været et stille år, men i takt med at restriktionerne lempes, summer det af mere  liv i Billund Lufthavn.

Fra i dag vender Air France tilbage til Billund Lufthavn med deres første rutefly til Paris siden nedlukningens begyndelse. 

Det vækker stor begejstring hos den administrerende direktør i Billund Lufthavn, Jan Hessellund, som byder Air France velkommen igen med åbne arme.

- Air France skulle have holdt 10-års jubilæum i Billund Lufthavn tidligere på året, og det er et tydeligt bevis på, at det er en yderst attraktiv rute – både for ferie- og erhvervsrejsende. Vi er selvfølgelig glade for, at Billund og Vestdanmark ligeledes er et vigtigt netværkspunkt for Air France, og derfor er gensynets glæde stor, siger han i en pressemeddelelse. 

Jan Hessellund er begejstret for, at ruten nu genåbner.
Jan Hessellund er begejstret for, at ruten nu genåbner.
Foto: Nikolai Reinhold, TV SYD

Ruten er ikke kun populær blandt rejsende, der skal til Paris, men den er også attraktiv for rejsende, som skal videre ud i verden.

Flere forbindelser ud i verden

Åbningen af Air France-turen til Paris giver dermed rejsende flere mulige afgange og forbindelser videre ud i verden.

– Nu starter vi med to ugentlige afgange mellem Billund-Paris, og allerede fra uge 27 har vi otte ugentlige afgange, og så har vestdanskerne utrolig mange mulige destinationer med vores store netværk i Air France og KLM, fastslår Anita Wagner Feddersen, der er salgsdirektør hos Air France KLM Danmark i en pressemeddelelse.

Jan Hessellund fortæller, at sammenhængen mellem de to store hubs er vigtig for Billund Lufthavn og Danmark.

– Paris er en attraktiv citybreak-rute, men byen er også et trækplaster for mode- og tekstilforretninger, så det er også en yderst populær rute for erhvervsrejsende. Både Paris og Amsterdam er to store hubs, som er med til at give vestdanskerne adgang til hele verden. Det er ingen hemmelighed, at de spiller en afgørende rolle for, at man kan flyve til over 540 destinationer fra Billund med kun ét stop.