TV der bevæger dig

Det sorte får er familiens kæledægge

Ikke mange drømmer om at blive familiens sorte får, men når man er et lille fem uger gammel påskelam, så er det ikke værst at få lov at være familiens midtpunkt.

02:26

Det fem uger gamle lam får mad hver fjerde time, så det er nærmest som en nyfødt i huset.

1 af 2

Nikolajs mor og søster døde i forbindelse med fødslen for fem uger siden, - og så flyttede den lille vædder ind her på gården hos Christina Storm og hendes kæreste Kent Davidsen.

Nikolaj flyttede ikke bare ind på gården, - nej, det lille lam er flyttet helt ind i stuehuset, og bor i køkkenet og baggangen, hvor yndlingspladsen er under spisebordet, når det unge par spiser.

Mad hver 4. time

Lige siden Nikolaj kom ind i huset har han krævet Christina Storms tid med selskab og mad hver 4. time, - og som enhver baby også om natten.

På ingen tid er den ½ liter råmælk fra nogle af de 450 køer gården også huser slugt, og Nikolaj er klar til sjov og ballade, men han følger altid Christina Storm lige i hælene og ved ikke han snart skal flytte hjemmefra.

Ude på marken i indhegningen går allerede både en pony og et æsel, og selvom de er venlige dyr, også over for Nikolaj, så synes den lille fyr, der er mest sikkert bag Christina Storms ryg.

Nul lammekølle

Ud over æslet og ponyen får Nikolaj allerede i dag selskab af artsfæller, da endnu et får med et lille lam flytter ind på gården.

Nikolaj skal blive på gården til han er gammel og træt, hvis det står til Christina Storm, - og han ender bestemt aldrig dom lammekølle på familiens bord.