TV der bevæger dig

Fire Esbjerg-drenge hjemme fra ishockey-triumf

Der var en solid Esbjerg-streg under et ishockey-eventyr henover nytåret. For første gang nogensinde vandt juniorlandsholdet en VM-kamp og gik meget overraskende videre til kvartfinalen i Canada. Ishockeyholdet Esbjerg Energy leverede ikke mindre fire lokale spillere. I dag fik de atter jysk jord under fødderne.

02:27

Med på det historiske hold er hele fire spillere fra Esbjerg Energy: Jeppe Holmberg 18 år, Anders Krogsgaard 18 år, Søren Nielsen 18 år og Nikolaj Henriksen 19 år.

1 af 2

00:41 Luk video

Med på det historiske hold er hele fire spillere fra Esbjerg Energy: Jeppe Holmberg 18 år, Anders Krogsgaard 18 år, Søren Nielsen 18 år og

Nikolaj Henriksen 19 år.

Og efter en måned i Canada med træning, træningskampe og et veloverstået VM, er det en flok trætte esbjergensere der med stor fornøjelse kan se tilbage på kampene i Canada.

- Vi har mødt nogle af verdens bedste hold, så det har helt sikkert været en kæmpe plevelse for os alle sammen, lød det fra det de fire, da familie og venner onsdag eftermiddag modtog dem i Billund Lufthavn.

Tilskuerne i Canada begyndte at holde med det danske hold og når der står 14.000 tilskuere og råber "lets go Denmark", gav det mere lyst til at spille.

Helt så vildt bliver det næppe når Esbjerg-spillerne næste gang går på isen. Det er på tirsdag mod Rungsted.

Se modtagelsen I Billund - varighed 41 sekunder:

Mere sport