TV der bevæger dig

Første flyvning direkte til Thailand

291 jyder og fynboer rejste i dag på ferie i Thailand. Det gjorde de med den første direkte flyvning fra Billund til Phuket.

Salgsdirektør Stig Elling hvade 3000 rejser - direkte fra Billund til Thailand - med i bagagen til pressemøde i Billund.

Star Tour står bag ruten. Og salgsdirektør Stig Elling havde 3000 rejser til Thailand med i bagagen, da han holdt pressemøde i lufthavnen i dag.

3000 rejser

- Vi vil satse på at sælge de 3000 rejser i denne vinter og næste vinter, siger Stig Elling. Der flyves fra Billund hver anden uge.

Jyderne har i mange år savnet oversøiske rejsemål. Hvis de har skullet til Thailand, har det hidtil været via København - eller Hamborg.

To ny oversøiske mål

- Vi præsenterer to nye oversøiske senere i år, siger Stig Elling. Men jeg kan endnu ikke røbe, hvad det bliver.

Vejle Amts Folkeblad spekulerer i, om det kan være Den Dominikanske Republik og Mexico. Stig Elling vil ikke af- eller bekræfte det.

Største udbyder

Star Tour er Danmarks største udbyder af charterrejser til Thailand med 65 pct. af markedet. Selskabet har for øjeblikket seks afgange om ugen fra København til Thailand. Nu kommer der også en hver anden uge fra Jylland.