TV der bevæger dig

Fortsat optur i Billund Lufthavn

De gode tendenser, der har været for Billund Lufthavn de seneste måneder, fortsætter ind i august måned. I alt rejste 294.953 passagerer gennem lufthavnen, hvilket svarer til en fremgang på 4.838 passagerer eller 1,7 procent.

Udenrigsruterne fortsatte deres fremgang, idet 163.909 benyttede disse ruter. Det svarer til en fremgang på 5.072 passagerer eller 3,2 procent.

- Juli måned var en meget travl ferierejse-måned, og det er tydeligt, at ferien nu er ovre for de fleste, og at forretningsrejserne er kommet i gang igen. Amsterdam, London, Frankfurt og Oslo har alle fremgang i august måned, og det betyder typisk, at der nu er gang i de arbejdsrelaterede rejser igen, siger adm. dir. Kjeld Zacho Jørgensen.

I august måned åbnede SAS sin rute til Stockholm Arlanda, og har nu direkte ruter til både Arlanda og Bromma i Stockholm.

Indenrigsruten fortsætter sin fine fremgang, idet 9.699 rejste med ruten til / fra København. Det er en fremgang på 3.586 passagerer eller hele 58,7 procent, hvilket naturligvis skyldes, at SAS åbnede ruten den 13. august 2012.

- Den procentvise fremgang er unaturligt stor, og i virkeligheden ser det ud til, at indenrigsruten blot har genfundet sit naturlige niveau, vurderer Kjeld Zacho Jørgensen.