Forulempede syv-årig: Dømt til behandling

En 45-årig mand blev dømt til psykiatrisk og sexologisk behandling efter, at han seksuelt forulempede en elev på en skole i Billlund Kommune, hvor han tidligere var ansat.

Den 45-årig blev også idømt et halvt års betinget fængsel. I stedet skal han opholde sig på en af Kriminalforsorgens institutioner i op til seks måneder, skriver JydskeVestkysten.

Sløjdlokalet

Pigen, som dengang var syv år, fik tilkendt en erstatning på 15.000 kr. Manden fik desuden dom for, at han ikke må tage kontakt til piger under 15 år i fremtiden.

Episoden ligger tilbage i 2011. I et sløjdlokale slukkede han lyset og skaffede sig "andet seksuelt forhold end samleje" med pigen, som ifølge den 45-årig ikke sagde noget. Hele optrinnet vare højst et minut, forklarede han.

Han kunne i retten ikke forklare, hvorfor han havde forulempet pigen.

- Hvorfor dog? Jeg ved ikke, hvad der fik mig til at gøre, som jeg gjorde. Jeg så mig selv udefra. Det var først bagefter, at jeg kunne se, at det var forkert. Jeg prøvede at tale til mig selv, men jeg kunne ikke styre mig, sagde dømte ifølge JydskeVestkysten.

Ny branche

Han er en mand med mange års erfaring indenfor det pædagogiske område. I dag har han stiftet branche - og han har ikke planer om at arbejde med børn og unge igen, sagde han i retten.

Siden overgrebet har han siddet varetægtsfængslet i syv uger og modtaget psykriatrisk behandling.