TV der bevæger dig

Grindsted viste sig frem i 59 lande

Torsdag eftermiddag var vejene langs kartoffelmarkerne ved Grindsted belagt med cykelryttere fra cykelløbet Post Nord Danmark Rundt.

Den første rytter blev sendt afsted klokken 14.50 til applaus fra publikum i Grindsted centrum. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

Byen bruger anledningen at til at holde en fest - og ikke mindst få reklame både i Danmark og i udlandet. DR og Eurosport sender nemlig løbet til 59 lande. 

Grindsted var også klar til at tage imod de mange tilskuere med en oppyntet midtby og gode tilbud i butikkerne, hvad bl.a. Jonas Pedersen, formand for handelstandsforeningen står bag.

Efterhånden som starten nærmer sig, kommer der gang i festen godt hjulpet på vej at gratis lokal is.

Den første rytter blev sendt afsted klokken 14.50 til applaus fra publikum i Grindsted centrum.

Grindsted Cykelmotion stiller med 45 frivillige hjælpere. 

Læs også Grindsted er klar til cykelfest

- Udover at skabe interesse for vores by, så håber vi også, at dagens cykelløb kan give flere medlemmer i cykelklubben, siger Svend Lavsten, formand for Grindsted Cykelmotion.

Billund Kommune har betalt 400.000 kroner for at være værtsby for enkeltstarten. Desuden har kommunen innvesteret i et 25 gange 25 meter stort banner. Det er lagt ud på en fremtidig byggegrund i sydbyens moderne villakvarter.

Kommunen innvesteret i et 25 gange 25 meter stort banner.  Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

Borgmester Ib Kristensen, (V) håber på opmærksomhed fra mulige tilflyttere, når tv-produktionens helikopter viser banneret og byen frem i den tre timer lange transmission.

00:46

Borgmester Ib Kristensen, (V) håber på opmærksomhed fra mulige tilflyttere, når tv-produktionens helikopter viser Grindsted frem i en tre timer lang transmission.

Luk video

Konge-etapen rammer Vejle fredag

Årets konge-etape starter fredag  i Holstebro og byder på godt 1.500 højdemeter, der er koncentreret på slutningen af etapen.

Rundstrækningen i Vejle er blevet en klassiker med 21 procent-stigningen på Kiddesvej, der hvert år splitter feltet fuldstændigt.

Fletet forventes ankomme til Vejle kort før klokken 17 med opløb på Koldingvej i Vejle ca. kl. 17.20

Mest sete på tvsyd.dk