TV der bevæger dig

Helikoptere ledte efter forsvunden 78-årig

Sydøstjyllands Politi har haft travlt i nat, hvor de blandt andet måtte have helikoptere i luften for at lede efter en forsvunden 78-årig.

Sydøstjyllands Politi havde en travl nat. Foto: Scanpix

- Det er nok fordi, det er fuldmåne, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Lars Grønlund til TV SYD.

Mens Syd- og Sønderjyllands Politi melder om en stille og rolig nat, kan det samme nemlig ikke siges i det sydøstjyske.

- Der har været mange mennesker i byen i nat, og en del ballade i både Vejle, Horsens, Kolding og Fredericia, fortæller Lars Grønlund. Dog ikke noget alvorligt. Blot "ævl, kævl og tummel", hvor folk har fået lidt vel mange genstande indenbords.

En mere alvorlig sag havde politiet i Grindsted, hvor en 78-årig mand forsvandt fredag omkring kl. 18.00. Politiet fik meldingen halvanden time senere, og i løbet af aftenen havde de hele to helikoptere i luften for at lede efter den 78-årige.

Heldigvis blev han fundet igen - i live men forkommen - ved halv et tiden i nat.

Også i Hedensted måtte politiet rykke ud. Her i selskab med brandvæsenet, da der også ved halv et-tiden udbrød brand i en silo med olie på virksomheden Daka. Det lykkedes brandvæsenet at slukke ilden før siloen sprang læk, og der gik ild i olien indeni. 
- De slukkede branden ved at rive isoleringen rundt om siloen ned. Det var den, der var ild i, fortæller vagtchef Lars Grønlund.

Her lørdag morgen er branden slukket igen, og der er kun en enkelt brandvagt tilbage ved Daka i Hedensted. Politiet ved endnu ikke, hvad der startede ilden, men branden er ikke påsat, forsikrer politiets vagtchef.

 

Mest sete på tvsyd.dk