TV der bevæger dig

Lego-ejer verdens 166 rigeste

Lego-ejeren Kjeld Kirk Kristiansen er placeret som nummer 166 på den nyeste liste over verdens rigeste personer, som det amerikanske erhvervsmagasin Forbes udarbejder hvert år.

Kjeld Kirk Kristiansen er god for over 34 milliarder kroner og er dermed verdens 166 rigeste ifølge Forbes.

Kjeld Kirk Kristiansen tager et stort spring frem på listen, hvor han sidste år var nummer 223. Han er nu god for en formue på over 34 milliarder kroner.

1226 personer på Forbes liste

Listen over verdens rigeste toppes af den mexicanske telekommunikationsmilliardær Carlos Slim Helu, som altså ifølge Forbes er verdens rigeste mand. Slim har en personlig formue på 390 milliarder kroner, altså over 10 gange så stor en formue som lego-ejeren.

Tre danskere blandt verdens rigeste

Der er tre danskere med på den nye liste. Lars Larsen, ejer af Jysk, er nummer 304 på listen - nøjagtig samme placering som i 2011. Den tredje dansker er Niels Peter Louis-Hansen, som nummer 854. Niels Peter Louis-Hansen er medejer af virksomheden Coloplast, der producerer hjælpemidler til sundhedssektoren.

Når Mærsk McKinney-Møller ikke optræder på listen, skyldes det, at Forbes udelukkende opgør personlige formuer. Mærsk McKinney-Møller var dog med på Forbes' liste i 2007, hvor han var placeret som nummer 557.