Legoland åbner verdensnyhed med kongeligt besøg

I dag slår Legoland dørene op til en ny sæson og en helt ny forlystelse. Og det bliver med royalt besøg af Prins Joachim og Prinsesse Marie.

Lørdag kan Legoland Billunds gæster se frem til flere ting. Den store forlystelsespark åbner portene til sæson 2016. Dagen i dag bliver også indvielsen af en helt ny verden i Legoland: Ninjago World på mere 5000 kvadratmeter.

Men de besøgende i Legoland kan få sig endnu en særlig oplevelse. Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Marie skal nemlig være med til indvielsen af verdensnyheden Ninjago World

- Vi er rigtig godt tilfredse med den måde, vi har fået levendegjort det fantastiske Lego Ninjago-univers på. Og når vi samtidig kan gøre det med Ninjago The Ride, som er den første af sin slags i verden, er vi ekstra spændte. Derfor er det også en stor glæde, at selve indvielsen bliver helt speciel med kongeligt besøg, siger Christian Woller, direktør i Legoland, i en pressemeddelelse til TV SYD.

I december var TV SYD i Legoland for at få et smugkig på den nye Ninjago-forlystelse. Se et lille indslag om det her.

Indvielsen af det nye forlystelsesområde i Legoland og besøget af Prins Joachim og Prinsesse Marie starter klokken 10:45 lørdag. Alle er inviteret, og i dagens anledning giver Legoland halv pris på billetterne.