Legoland laver stor opgradering i anledning af 50-års jubilæum

Legoland løfter i dag sløret for en ny rutsjebane og store forandringer i forlystelsesparken.

Legoland i Billund kan i 2018 fejre deres 50-års jubilæum, og det markerer Legoland med en stor opgradering af hele parken.

Parken er allerede gået i gang med ændringerne, som bliver mest markante i westernområdet ”Legoredo Town”.

- I vores jubilæumsår vil vi udvide Legoredo Town med en ny rutsjebane for de yngste gæster, så de har lidt at øve sig på, inden de er klar til de lidt vildere forlystelser i parken. Og så vil vi totalt istandsætte en af de mest populære familieforlystelser, Lego Canoe, fortæller Christian Woller til TV SYD. 

Legolanddirektør Christian Woller fortæller her om de store ændringer, der sker i Legoland, inden parken åbner til deres jubilæumsår.

Ud over de ændringer, som skal give hvin i parken, så kan gæsterne også se frem til en park, hvor indgangsporten og en række facader får en makeover. Målet er at få endnu flere legoklodser ind i parken, siger direktøren til TV SYD.

Sådan så Legoland ud ved parkens åbning i 1968.
Sådan så Legoland ud ved parkens åbning i 1968.
Foto: LEGOLAND

- Vi har været gode til at få rigtig mange farver, modeller og huse ind, når vi har lavet nye områder i de seneste år, hvor vi mangler lidt af det ved vores indgangsparti. Vi vil gerne have, vores gæster bliver suget ind i Legoland-universet med det samme, de kommer. Der laver vi en kæmpe opgradering, vi sætter en masse farver på vores facader, og så laver vi generelt en renovering alle steder. 

Fødselsdagsåret i Legoland skydes i gang ved åbningen den 24. marts. Ud over ændringerne på de fysiske rammer fortæller Christian Woller, at Legoland også holder en fødselsdagsfest, som han endnu ikke kan fortælle yderligere om. 

Legolands jubilæumsår: