TV der bevæger dig

Lokal golfstjerne skal med på europatouren

Rasmus Højgaard fra Gyttegård Golf Klub ved Billund, kan strække armene langt op i vejret. Han har kvalificeret sig til europatouren, der begynder i næste uge.

Rasmus Højgaard har kvalificeret sig til europatouren. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Rasmus Højgaard blev nummer fem i en stor turnering i Spanien, og det kvalificerer ham til en plads på den prestigefyldte europatour.

- Det har været en drøm hele tiden. Det er skide fedt, at det allerede nu kan realiseres. Det er vildt fedt, sagde Rasmus Højgaard tidligere i dag til Golf.dk.

Rasmus Højgaards tvillingebror, Nicolaj Højgaard, blev nummer 51 i turneringen, men det rækker ikke til en plads på europatouren, da det kun var de 25 bedste, der kvalificerede sig, og får europatourkort til 2020-sæsonen, som begynder allerede i næste uge i Sydafrika.

Benjamin Poke, der nu bor og spiller på Sjælland, har fået sin golfopvækst i Sønderjylland, og han skrev ved samme turnering i Spanien dansk golfhistorie. Som den første dansker vandt han europatourens Q-School.

- Jeg var ret spændt i morges, det må jeg indrømme. Jeg kunne ikke rigtig spise noget i morges, og det var også svært for mig at spise noget på banen, både i går og i dag. Men nu er det verdens bedste dag, sagde Poke til Golf.dk.

 

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk