TV der bevæger dig

Lufthavn går mod Kongehuset

Billund Lufthavn har besluttet at gå imod Kongehuset, som i denne uge fik sin egen mobil-app. Lufthavnen lukker sin mobil-app den 1. juni.

En tekst henviser til, at mobil-app'en kun vil være aktiv til 1. juni.

Den nye hjemmeside på bll.dk.

1 af 2

- Vi har fået en ny hjemmeside, som fungerer bedre. Derfor henvises mobilbrugerne til den, siger kommerciel chef Jan Hessellund fra Billund Lufthavn.

Ny hjemmeside

Den nye hjemmeside er opbygget i HTML5 - og den kan derfor tilpasse sig, om brugeren har en pc, en smartphone eller en tablet-computer.

Lufthavnen applikation har været ude af drift i nogen tid. Nu er den i driftigen - men med en meddelelse om, at den lukker 1. juni.

- Vi arbejder med en ny applikation, siger Jan Hessellund. Den skal henvende sig til de brugere, som ofte rejser. Men der går eet stykke tid, før den er klar.

Moderniseret

Billund Lufthavn søsatte i denne uge en ny, moderniseret hjemmeside. Her kan man finde svar på de fleste spørgsmål om flyrejser til og fra Billund.

Man kan også søge på, hvilke muligheder der er for at komme til de mange destinationer, som kunderne kan nå via Billund.

- Der er også mulighed for at få sms-service via hjemmesiden omkring ankomsttider, forklarer Jan Hessellund.

Kongehuseets app

Kongehuset fik megen opmærksomhed omkring sin nye app, som blev lanceret på dronningens fødselsdag. Og Billund er helt enige i, at mobil-apps er en vigtig service. Men i en overgang må kunderne nøjes med en genvej til den nye hjemmeside.