Nu stiger huspriserne i Billund og Gråsten

Flere steder i landet er det frosne boligmarked så småt ved at tø op. I hvert fald hvis man ser på, hvordan kvadratmeterpriserne har udviklet sig siden årsskiftet, skriver Boliga.

Billund nr. 1 - Gråsten nr. 2

De største prisstigninger finder man i Billund, hvor kvadratmeterprisen inden for de seneste måneder er steget med 9,9 procent. Gråsten i Sønderjylland ligger som nunmmer to på listen med en stigning på 9,2 i villapriserne.

Sælgerne glade

Nye tal fra Boliga viser, at der i de to første måneder af 2010 har været stigninger i kvadratmeterpriserne på villaer i 182 postnumre, mens priserne i 187 postnumre rundt om i landet er faldet.
Det er dog især gode nyheder til sælgerne i det nordøstlige Danmark, mens man i resten af landet stadig må vente på en vending i markedet.

Fald i Region Syddanmark

Region Hovedstaden fører an med stigninger på 1,1 procent set over de seneste to måneder, mens sælgerne i Region Sjælland ligger i bunden af listen med et samlet fald på 0,9 procent. Midt imellem ligger de jyske regioner, hvor faldet varierer fra -0,3 procent i Midtjylland til -0,4 procent i Nordjylland. Region Syddanmark ligger på samme niveau med et fald på 0,3 procent.