Nyt håb for Billund Trav

Billund Trav har fået ny frist til udgangen af august måned til at finde de millioner, der skal redde banen.

På et møde i går i Hestevæddeløbssportens FinansieringsFond fik sporten en ?Time Out? frem til udgangen af august måned.

Dermed er der fornyet håb om at finde en redningsplan for Billund Trav, der ellers sammen med Nykøbing Falster Trav er akut lukningstruet, efter at det politisk er blevet besluttet at reduceres støtten fra Danske Spil.

- Vi er presset rent tidsmæssigt, men nu har vi lidt luft, og nu skal vi bare ud over stepperne, siger direktør Christian Hundebøll til TV SYD.

Han tror på, at der er vilje både politisk og i erhvervslivet til at finde en løsning, så Sydjylland ikke skal stå helt uden travsport.

- Mange muligheder skal undersøges, og det er Billund Travs håb, at der i Sydjylland er opbakning til at fastholde travsporten, og i særdelshed også det igangsatte ungdomsarbejde, der blomstrer på og omkring banen, siger Christian Hundebøll.

Travsporten kæmper samlet for at finde de nødvendige penge, og i alt skal der findes 4 mio. kroner årligt for at holde liv i de to baner i Billund og på Nykøbing Falster.