Røveriplaget købmand hjælper med opklaring af røveri på tank

Shell i Billund var udsat for røveri mandag aften. En tidligere røveriplaget købmand har fanget de formodede gerningsmænd på sit overvågningskamera.

Mandag aften begik to maskerede mænd røveri mod Shell på Grindstedvej Billund. Det var første gang, tankstationen var udsat for røveri, men en butik i nærområdet har tidligere været plaget af flere røverier. Den butik hjælper nu med overvågningsbilleder af de formodede gerningsmænd.  

- Vi formoder, at gerningsmændene tidligere på aftenen gik forbi Min Købmand i Stenderup-Krogager. De passer på det signalement, vi har fået af røverne, fortæller Torben Rungstrøm-Simonsen, politikommissær hos Sydøstjyllands Politi, til TV SYD. 

Min Købmand har været udsat for røveri to gange (12. september 2016 og 16. februar 2017), hvor gerningsmændene også truede sig til cigaretter. Politiet kan ikke sige noget om, om de mistænker de samme to for at stå bag røverierne hos Min Købmand.  

Ansatte i Shell er chokerede efter røveri 

Mandag truede gerningsmændende de ansatte i Shell med pistol og springkniv, og de fik udleveret 10 kartoner cigaretter. 

- Medarbejderne er klart chokerede, for det var våben, der blev truet med. De skal tilses og have al den hjælp, de kan få, så de kommer helskinnede igennem det her, siger Laila Busborg, indehaver af Shell Billund.

Medarbejderne bliver alle kontaktet af psykologer i dag.  

Politiet modtager meget gerne henvendelser, hvis du ved noget.

Signalement af gerningsmændene:

På nedenstående kort kan man se, hvor langt der er mellem Købmanden i Stenderup-Krogager og Shell i Billund; ca. 20 km i bil eller omkring en halv time i bus: