Sejler Danmark rundt for syge børn

Driftsleder Søren Walter, Billund Lufthavn, sendte fredag morgen fem syge børn og deres familier til Mallorca. Rejsen er formidlet af La Vida ? og til august sejler han Danmark rundt i havkajak for at samle penge til organisationen.

Søren Walter har været med til at sende mange La Vida-børn afsted gennem årene. Nu har han besluttet selv at gøre en indsats for at samle penge til rejserne:

- Det var fantastisk at møde familierne og mærke deres glæde og forventning til ferien. Jeg fik desuden masser af ros for mit initiativ, så nu glæder jeg mig bare endnu mere til at komme i gang med den fysiske og psykiske udfordring, fortæller Søren Walter.

Fra midten i august sejler han næsten 2000 kilometer rundt i danske farvande for at samle penge til La Vida og gøre opmærksom på den velgørende organisation.

Turen begynder ved Højer Sluse ? og slutter ca. to måneder senere i Kolding.

Hos familien Schäfer fra Feldsted i Sønderjylland glæder man sig over, at der kommer endnu mere fokus på La Vidas hjælp.

- Det er imponerende, at Søren yder så stor en indsats for familier med syge børn. Det er jeg, som far til et sygt barn, taknemmelig for. La Vida betyder jo, at vi som familie kan komme lidt væk fra hverdagen og slappe af i trygge rammer sammen med ligesindede, siger Rene Schäfer.

 

Fakta om kajakturen Danmark rundt

 

 

Fakta om La Vida