Team Rynkeby hyldes med plads i LEGOLAND

Team Rynkeby har 20 års jubilæum. I stedet for at køre til Paris som vanligt tog de hul på deres cykeltur rundt i Danmark i LEGOLAND i Billund.

Næste gang du besøger LEGOLAND og tager et kig i Miniland med flere danske og udenlandske klenodier, så kan du få øje på ingen ringere end Team Rynkeby. 

Projektet, der består af gulklædte ryttere, har i 20 året arbejdet for børn med kritiske sygdomme, og i forbindelse med jubilæet har de frivillige fået en plads i LEGOLAND.

- Det er en kæmpestor ære for projektet på den måde at få plads i LEGOLAND. Jeg ser det som en fantastisk anerkendelse af det arbejde, som tusindvis af frivillige deltagere har gjort for børn med kritiske sygdomme gennem de seneste 20 år. Og så ser jeg det selvfølgelig også som en enorm anerkendelse af Team Rynkeby som velgørenhedsorganisation, siger Jesper Bjerg, landechef for Team Rynkeby Danmark, i en pressemeddelelse.

Team Rynkeby Legoland
Foto: LEGOLAND

To gange otte ryttere i gule trøjer er portrætteret foran Schackenborg Slot og Energien i Danmark.

- Vi vil gerne anerkende Team Rynkebys imponerende arbejde for børn med kritiske sygdomme og deres familier med denne lille markering i hjertet af Legoland. Mange af de børn og familier, som Team Rynkeby støtter gennem sit arbejde for Børnecancerfonden og Børnelungefonden, har også deres gang i LEGOLAND som en del af vores egne aktiviteter, og derfor synes vi også, at denne lille markering er helt på sin plads, siger Christian Woller, der er direktør i LEGOLAND.

Team Rynkeby Legoland
Foto: LEGOLAND

Ingen Paris i år

Normalt kører Team Rynkeby til Paris, men i år er turen skiftet ud med en syv dage lang cykeltur i Danmark.

Turen begyndte søndag i netop LEGOLAND, og det er faktisk Team Rynkeby-ryttere fra hele Europa, der i dag blev hyldet i forlystelsesparken og de næste par dage skal rundt i det danske land.

- Det er jo det, legoklodser kan – selvom Team Rynkeby ikke kan køre til Paris i år, kan rytterne i fantasiens verden godt køre igennem Europa mod Paris. Vi håber, at vores gæster lægger mærke til den lille hyldest, vi giver Team Rynkeby-deltagerne ved at placere holdet i Miniland, siger Christian Woller.   

Team Rynkeby Legoland
Foto: LEGOLAND