Trist lørdag for lukket Legoland

Den sidste lørdag i marts åbner Legoland traditionen tro, og tusinder strømmer til Billund - men ikke i dag.

Der var mennesketomt foran indgangen til Legoland lørdag klokken 10. Normalt flokkes forventningsfulde gæster i tusindevis ved indgangen, når Legoland åbner sæsonen - men corona har udskudt sæsonstarten til fredag den 24. april. 

Det meddelte Legoland allerede for 10 dage siden.

- Sikkerhed for vores gæster og medarbejdere er vores højeste prioritet, og vi følger udviklingen omkring coronavirus meget tæt. På baggrund af regeringens mange tiltag er åbningen af udskudt, meddelte Legoland.

Gæster, der på forhånd har købt en dateret billet til perioden frem til den 24. april, kan bruge den på en vilkårlig åbningsdag i 2020.

- Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at vi på en skøn og solrig lørdag ikke kan åbne parken, som vi plejer. Nu håber vi blot på, at indsatsen mod corona bærer frugt og ser frem til, at vore gæster trygt kan komme på besøg og prøve vores mange nye forlystelser, siger Legolands pressechef Kasper Tangsig til TV SYD.

Efter påske går Legoland i gang med at oplære sæsonens nyansatte til at tage imod parkens gæster, hvis myndighederne giver grønt lys.

- Vi følger udviklingen meget tæt, og vi opdaterer på vores hjemmeside og via sociale medier, hvis der kommer nye ændringer, siger Legolands pressechef lørdag fra sit hjemmekontor.