TV der bevæger dig

Venstre-kamp om borgmesterpost

Billunds borgmester Ib Kristensen udfordres af sin egen gruppeformand i et kampvalg om at blive Venstes borgmesterkandidat til næste års kommunalvalg.

Billunds borgmester Ib Kristensen udfordres af sin egen gruppeformand i et kampvalg.

- Vi trænger til fornyelse, siger Robert Terkelsen, der udfordrer sin partifælle, borgmester Ib Kristensen, i forsøget på at blive Venstres spidskandidat i Billund Kommune.

Filskov Venstrevælgerforenings bestyrelse giver fuld opbakning til Robert Terkelsen, der har besluttet at stille op som modkandidat til den siddende borgmester, Ib Kristensen, når Venstre i Billund Kommune i november vælger spidskandidat til kommunalvalget i efteråret 2013.

- Jeg synes ikke, der er noget som helst illoyalt forbundet med at stille op som modkandidat til borgmesteren, selv om vi tilhører samme parti, siger Robert Terkelsen i en pressemeddelelse.

Robert Terkelsen, der er 49 år, har deltaget aktivt i lokalpolitik gennem 25 år. Han har været medlem af Billund Byråd, siden kommunalreformen trådte i kraft 1. januar 2006. Han er medlem af økonomiudvalget og beskæftigelsesudvalget og er formand for Venstres byrådsgruppe.