Bios og Region Syddanmark har genoprettet den gode tone

Regionsrådets formandskab har onsdag haft et møde med topledelsen i ambulance-selskabet Bios - og den gode tone i samarbejdet er genoprettet.

Mødet blev holdt i Kolding med deltagelse af den hollandske topledelse i Bios og selskabets danske direktør Morten Hansen.

- Vi havde et godt og konstruktivt møde. Vi pointerede, at vi som politisk ledet organisation har nogle klare forventninger til at samarbejdet med vores leverandører foregår ordentligt og i åbenhed. Det er min klare fornemmelse, at Bios forstod vores budskab. Vi fik desuden en god redegørelse fra Bios om, hvordan de arbejder med at stabilisere driften og hvilke yderligere tiltag, de planlægger for at rekruttere de medarbejdere, de mangler, siger Thyge Nielsen (V), formand for regionens præhospitale udvalg.

Fra Region Syddanmark deltog følgende i mødet: regionsrådsformand Stephanie Lose (V), næstformand Poul-Erik Svendsen (S), næstformand Thies Mathiasen (DF), formanden for Region Syddanmarks præhospitale udvalg Thyge Nielsen (V), regionsdirektør Jane Kraglund og den konstituerede sundhedsdirektør Mads Haugaard.

Fra Bios deltog følgende i mødet: Stef Hesselink og Aad Romijn, Bios Holland samt Morten Hansen, Bios Danmark.