Brigitte viste Bios vej til hospitalet

Brigitte Clausen fik tirsdag æren af at være en af Bios første passagerer. Hun skulle med en liggende transport til undersøgelse på Odense Universitetshospital. - Det gik upåklageligt, fortæller Brigitte Clausen om transporten, hvor hun måtte vise vej til hospitalet.

Brigitte Clausen havde en fin dag med Bios, da hun tirsdag, som en af de første, oplevede en sygetransport på egen krop.

Det er ikke nyt for Brigitte Clausen at blive transporteret til Odense Universitetshospital med liggende sygetransport. I de seneste år er hun blevet opereret over 30 gange, og transporterne frem og tilbage til undersøgelser på OUH er næsten blevet hverdag.

- Jeg har kun godt at sige om dem, der transporterede mig, selvom jeg holder med Falck, siger Brigitte Clausen til TV SYD.

Turen var ikke uden startvanskeligheder. De to medarbejdere i Bios sygetransport havde store problemer med at spænde sikkerhedsselen på den liggende passager, og en pude til turen havde de også glemt. - Men de var utroligt søde, siger Brigitte Clausen. - Mens jeg var inde til undersøgelse, så hentede de en pude til mig, så jeg ikke skulle undvære den på turen hjem. Og så var båren altså bedre end den Falck har, - måske fordi den er ny. Den bumpede ikke nær så meget under turen, fortæller Brigitte Clausen.

Da sygetransporten nåede Odense, var der dog bøvl med GPS'en, og Brigitte Clausen endte med at måtte vise vej til hospitalet. - Så støttede de mig, så jeg kunne kigge ud, og fortælle, hvad vej vi skulle, fortæller Brigitte Clausen.

Efter undersøgelsen på OUH, skulle en sekretær ringe efter Bios, så de kunne hente Brigitte Clausen, og køre hende hjem til Aabenraa. Men ingen kendte nummeret til den nye Bios sygetransport. - Da sekretæren ringede til Bios, så fik hun fat på lønkontoret, siger Brigitte Clausen. Til gengæld var der kun en halv times ventetid, da først Bios var bestilt til hjemturen. - Det plejer at tage halvanden time, så det var godt, siger Brigitte Clausen.

Tirsdag eftermiddag er Brigitte Clausen kommet godt hjem til Aabenraa, og er overordnet godt tilfreds med dagens sygetransport. - Det gik upåklageligt. Jeg kan kun sige gode ting om min oplevelse med Bios, siger Brigitte Clausen, der kan se frem til endnu en tur med Bios den 17. september. Der skal hun nemlig til undersøgelse i Odense igen.

 

Se hele videoen fra Brigittes afgang med en af Bios' første sygetransporter. Varighed 1'50