Region Syddanmark fåmælt om møde med Bios-ledelse

Det er uklart, hvad der blev diskuteret på møde lørdag mellem Bios' ledelse fra Holland og Region Syddanmark.

Der har lørdag aften været et møde mellem den hollandske ledelse af ambulanceselskabet Bios og Region Syddanmark.

Bios skal efter planen overtage ambulancedriften i regionen på tirsdag den 1. september, men efter det er kommet frem, at vagtplanen stadig er meget hullet, er der stadig mange spekulationer omkring, hvorvidt Bios når at få vagtplanen på plads inden opstart.

Regionsrådsformand Stephanie Lohse (V) bekræfter overfor TV SYD mødet og de hollandske direktørers tilstedeværelse, men siger at der ikke blev talt om noget, der ikke allerede er kendt.

-Der blev drøftet, hvad der skal til for at genoprette tilliden, hvad er det er for et klima, der skal være gældende for at have et godt samarbejde, og hvad der skal til, for at vi kan føle os tilfredse med det, siger hun.

Medlemmer i regionsrådet fra SF og Enhedslisten har begge udtalt, at de stadig tvivler på, at Bios kommer til at køre på tirsdag på grund af for store huller i vagtplanen.

Men efter at Region Syddanmark fredag meddelte, at de stadig har en kontrakt med Bios, er planen fortsat, at der skal køre Bios-ambulancer i Sydjylland og på Fyn fra på tirsdag.

/Ritzau/