TV der bevæger dig

Tillidsrepræsentant i Bios: Det kommer ikke bag på mig

Peter Senger, tillidsrepræsentant for Bios-redderne i Esbjerg, er ærgerlig men ikke overrasket over, at ambulanceselskabet mangler penge.

00:38

Peter Senger, tillidsrepræsentant for Bios-redderne i Esbjerg, er ærgerlig men ikke overrasket over, at ambulanceselskabet mangler penge. Foto: Sandra Rask Petersen, TV SYD

1 af 2

Peter Senger er mandag ærgerlig over, at Region Syddanmark har begæret Bios konkurs.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at vi er kommet dertil, at vi er løbet tør for penge i Bios. Vi afventer selvfølgelig konkurs, men pt. er det kun en begæring, der er blevet indgivet i dag. Det afventer vi, og så må vi tage den derfra, siger tillidsrepræsentant for Bios-redderne i Esbjerg, Peter Senger, til TV SYD.  

Samtidig siger han dog, at han ikke er overrasket over udviklingen, da ambulanceselskabet tidligere selv har meldt ud, de havde brug for penge.

- Vi har godt været klar over, at de lønudgifter, vi har kørt med siden driftstart, og med den underbemanding vi har haft, og at vi alle sammen har måttet trække ekstra hårdt – vi har fået rigtig store lønninger pga. det overarbejde - så har vi tømt pengekassen stille og roligt, og det har vi godt været klar over, fortæller Peter Senger.

Han tror ikke, stationen i Esbjerg bliver påvirket af, at Region Syddanmark nu har begæret Bios konkurs. Og han tror ikke, redderne vil forlade stationen i Esbjerg.

- Vi fortsætter driften som normalt. Ambulancerne skal køre, og det sørger vi for, de gør. Der er ikke nogen her, der har meldt, at de ikke vil fortsætte, når regionen overtager driften. Tværtimod så har to andre meldt deres tilbagekomst fra andre regioner i dag. Så nogen begynder at spekulere i at komme hjem.

Mest sete på tvsyd.dk