Jacob Bjerregaard har fået nyt job: - Vi er fuldt bevidst om, at Jacob har en uafsluttet sag

Fredericia Kommunes tidligere borgmester, Jacob Bjerregaard, har fået nyt job.

Fredericia Kommunes tidligere borgmester, Jacob Bjerregaard (Socialdemokratiet), har fået nyt job.

Det skriver Jacob Bjerregaard på Facebook.

Den tidligere borgmester har fået job som director i virksomheden Grace Public Affairs, hvor han starter den 1. august.

- Det har været et godt og professionelt ansættelsesforløb, og jeg ser frem til at blive en del af virksomheden, skriver Jacob Bjerregaard. 

På sin hjemmeside skriver Grace Public Affairs følgende om baggrunden for ansættelsen af den tidligere borgmester følgende:

- De opgaver, vi løser i Grace, kræver indgående kendskab til det politiske system og forståelse for de politiske processer. Derfor har vi brug for kompetencer med erfaring, der kan håndtere politisk kompleksitet – og det kan Jacob. 


Bevidst om uafsluttet sag i Fredericia

Hverken Jacob Bjerregaard eller virksomheden skriver, hvad den tidligere borgmester skal lave i sin nye stilling. Men af Grace Public Affairs hjemmeside fremgår det, at de er "specialister i politisk interessevaretagelse", og at de tilslutter sig Dansk Industris principper for god lobbyisme.

- Vores team er alle politiske nørder. Vi brænder for politik og har haft jord under neglene i Folketinget, byråd eller partipolitik. Vi kan derfor tilbyde vores kunder en genvej til erfaring, netværk og viden på tværs af partier og organisationer. Vi er specialister i politisk interessevaretagelse og blandt de bedste på vores felt – hvis vi selv skal sige det, står der på hjemmesiden.

På spørgsmålet om, hvilke overvejelser virksomheden har gjort forud for ansættelsen af Jacob Bjerregaard, der har en igangværende sag med Fredericia Kommune, svarer public affairs director, Sune Wæsel:

Vi er fuldt bevidst om, at Jacob har en uafsluttet sag i Fredericia. Den kan fint gøres færdig, uden at det påvirker opgaverne i Grace. Vi imødeser resultatet med sindsro, skriver han i en mail til TV SYD.

Han skriver desuden, at Jacob Bjerregaard er ansat til opgaver, der også omfatter interessevaretagelse på Christiansborg.

TV SYD har forsøgt at få en kommentar fra Jacob Bjerregaard selv. Men han henviser til, at kun Grace Aublic Affairs udtaler sig i forbindelse med hans ansættelse.