Carl Holst svarer nu på kritik og afviser anklager om terror-regime

Carl Holst (V) svarer nu for første gang igen på den massive kritik, der har været rejst mod hans embedsførelse som formand for Region Syddanmark.

- Jeg har også hørt historierne om mit påståede terrorregime. Men det er løgn, siger han i et interview fredag i Fyens Stiftstidende.

- Jeg kan undre mig over, at nogle omtaler kulturen under min tid som regionsrådsformand som syg. En tid præget af stærk regional udvikling og de bedst drevne sygehuse i landet. I min verden er en syg kultur, når man fyrer en direktør for åben skærm, når man konstant lækker fortrolige personaleoplysninger, og når politikerne konstant er uenige.

- Jeg har også hørt historierne om mit påståede terrorregime. Men det er løgn, siger Carl Holst

Interviewet blev overværet af advokat  Karoly Németh og hans medarbejder Noamann Azzouzi, som på vegne af Carl Holst har forfattet det 18 sider lange modsvar til påstandene mod Holst i Kromann Reumerts undersøgelse.

I redegørelsen afviser Carl Holst og hans advokater punkt for punkt alle anklager:

 

- Jeg er ikke en robot. Jeg har det meget svært med denne undersøgelse, for jeg kan ærlig talt ikke genkende den virkelighed, som den tegner af min person, siger Carl Holst i interviewet, som kan læses i sin fulde længde her i Fyens Stiftstidende.